Strahl Design+Contemporary Wijnglas Classic - 384 ml - Transparant

15,99
2 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
transparant

Over Strahl Design+Contemporary Wijnglas Classic - 384 ml - Transparant

* Wijnglas Classic
* uit de Design+Contemporary serie
* 384 ml inhoud
* nagenoeg onbreekbaar
* niet van echt glas te onderscheiden
* Vaatwasmachinebestendig
*ideaal voor op het strand, in de tuin, bij het zwembad of op de boot
*veilig voor kinderen

Strahl®-drinkglazen zijn gemaakt van een hoogwaardig polycarbonaat, een opvallend materiaal dat ons in staat stelt om producten te produceren met de helderheid en elegantie van glas. Alle producten zijn met de hand afgewerkt om de verbindingslijnen van de producten te verwijderen, waardoor je een elegante uitstraling krijgt.
Alle producten kunnen gekoeld worden in de koelkast of vriezer, met superieure isolatie-eigenschappen zodat je drankje langer koel blijft.
Het assortiment van Strahl® wordt zo gemaakt dat de produkten niet kunnen breken waardoor het een ideaal en uiterst veilig alternatief is voor glas. Alle Strahl drinkglazen ondergaan een uniek afwerkproces om de levensduur en duurzaamheid van producten te verlengen.
De glazen kunnen met gemak 2000 keer in de afwasmachines zowel op hoge als op lage temperaturen zonder dat er verkleuringen optreden.

25 jaar geleden met trots ontworpen in Nieuw-Zeeland, biedt het de perfecte balans tussen gewicht, helderheid, elegantie en duurzaamheid. Met een uitgebreid assortiment en aandacht voor kwaliteit is Strahl de keuze geworden van enkele van 's werelds meest prestigieuze hotels, resorts, cruisemaatschappijen en huizen. Gemaakt van polycarbonaat van topkwaliteit en met de hand afgewerkt onder de strengste ISO-voorwaarden, blijft Strahl de wereldleider in premium drank- en serveware-oplossingen van polycarbonaat.

Materiaal:
Polycarbonaat
Voorraad: